به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، خالقي تبار امروز در اولين نشست هم انديشي كاهش قيمت تمام شده تصريح كرد: نهضت
ملي كاهش قيمت تمام شده به معني يك جنبش ملي و فراگير هم راستا با افق چشم انداز كشور است كه با پشتيباني و مشاركت همه اركان زمينه بهبود بهره وري در فضاي كسب و كار و ارتقاي سطح رفاه اجتماعي و عدالت اقتصادي را فراهم مي كند.
وي با بيان اينكه افزايش قدرت رقابت پذيري و ارتقاي حقوق مصرف كننده از ويژگي هاي اين نهضت است افزود: ارتقاي بهره وري، بهبود فضاي كسب و كار و افزايش رقابت پذيري از اهداف اجراي اين نهضت به شمار مي رود.
خالقي تبار با بيان اينكه اين نهضت در 4 سطح ملي، بنگاهي، وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و سطح فراملي و جهاني تعريف مي شود، افزود: در سطح ملي طي برگزاري 9 جلسه 62 برنامه عملياتي ارايه شده كه 31 برنامه اولويت دار آن براي اجرا در سال 90 و 91 به دستگاه هاي اجرايي پيشنهاد شده است.
رئيس مركز بهره وري سازمان مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني گفت: همچنين در سطح وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت نيز برگزاري كارگاه هاي آموزشي و جشنواره ملي كاهش قيمت تمام شده، طراحي و راه اندازي پرتال نهضت ملي كاهش قيمت تمام شده و اجراي طرح آمارگيري و سنجش عوامل موثر در بهبود بهره وري در دستور كار قرار دارد.
اين مقام مسئول با بيان عوامل موثر درون بنگاهي در تحقق كاهش قيمت تمام شده اظهار داشت: اتلاف مهمترين عامل افزايش قيمت تمام شده در بنگاه هاي توليدي محسوب مي شود.
وي خاطرنشان كرد: اين اتلاف در بخش هاي مختلف از جمله طراحي نامناسب، كاركنان ناكارآمد، خرابي تجهيزات، مصرف نامناسب انرژي انجام مي گيرد كه مديريت بنگاه براي حفظ بازار و كاهش قيمت تمام شده خود بايد ريشه اين اتلاف ها را شناسايي كرده و با بهره گيري از راهكارهاي مناسب آنها را از بين ببرد./عب