'محمدتقی جهانشاهی' افزود: گوجه فرنگی مورد نیاز كارخانجات گلستان ، سالانه 280 هزار تن است كه بخش عمده آن در داخل استان و بقیه از استان های هم جوار از جمله خراسان شمالی و سمنان تأمین می شود.
وی با بیان این که زمان برداشت گوجه فرنگی در استان گلستان معمولاً از نیمه دوم تیر ماه شروع تا اواسط شهریور ماه ادامه دارد گفت : گوجه فرنگی به لحاظ ویژگی های منحصر به فرد فصلی بودن و فسادپذیری بلافاصله بعد از برداشت باید فرآوری شود که وجود این کارخانجات نقش مهمی در کاهش ضایعات این محصول در استان دارد.
به گفته جهانشاهی ، بیشتر رب گوجه فرنگی تولیدی استان در داخل كشور مصرف و بخشی هم کشورهای عراق، آسیای میانه، روسیه، اروپا و كشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
سه واحد صنعتی تولید رب گوجه فرنگی استان دارای پروانه بهره برداری از سازمان جهاد كشاورزی و 10 واحد دیگر دارای پروانه از سازمان صنایع و معادن استان هستند. /س