رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این مقاله اثر مشترک مریم ایجادپناه و حسین حنیفی است که در سیزدهمین کنگره سراسری و دومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران که 26 تیر امسال در دانشگاه اردبیل برگزار پذیرفته شد.
مهدی نژاد افزود: این اسید آمینه به عنوان مکمل در خوراک انسان و در صنایع دارویی و آرایشی کاربرد دارد در این پژوهش میکروارگانیسم های تولیدکننده اسیدآمینه میتونین از خاک با استفاده از روش غربال انتخابی جدا شدند پس از بررسی های میکروسکوپی و ازمایشهای بیوشیمیایی باکتری اسیدآمینه میتونین انتخاب شد./ع