به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان گمجه ؛ احتمالا تا به حال نام گمج رو شنیدید ؛ گمج ظرف سفالی مخصوص پخت خورشت و بخصوص فسنجان و باقالی قاتوق ، غذاهای محبوب گیلانی هاست که در قدیم کاربرد زیادی داشت و هنوز هم مردم گیلان این ظرف را چه برای مصارف آشپزی یا تزیینی مورد استفاده قرار می دهند.
غذا در گمج سفالی به آرامی و با خاصیت بهتری پخت می شود و طعم فوق العاده ای پیدا می کند ، پس هر بار که به گیلان سری زدید ، قابلمه سفالی سبز رنگ تهیه خورشت های مختلف که یک گمج است رو با خودتون سوغات ببرید./ س
|
||