مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی گفت: 90 درصد گندم مصرفی خراسان جنوبی از خارج استان تأمین می‌‌شود.

  غلامرضا محمدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند،  اظهار کرد: گندم تولیدی استان فقط جوابگوی بیش از یک ماه نیاز استان است و مابقی این نیاز از گندم مازاد سایر استان‌ها مانند خوزستان و فارس تأمین می‌شود.   وی در مورد کیفیت گندم استان گفت: گندم‌های وارداتی با گندم موجود در سیلو‌ها مختلط شده و در اختیار کارخانجات قرار می‌گیرد که ممکن است یکی از عوامل افت کیفیت نان همین واردات گندم باشد.   مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی از عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی و کاشت، نگهداری و پرورش و نوع نظارت وزارت کشاورزی بر تولید به عنوان عوامل مؤثر بر کیفیت گندم یاد کرد.   محمدی افزود: نحوه حمل و نقل گندم، نگهداری و حفاظت در سیلوها و استفاده از وسایل مکانیزه در این زمینه و در مرحله بعد شرایط تولید آرد و نان از دیگر عواملی بوده که ممکن است به نوبه خود در کیفیت نان تأثیرگذار باشد.   وی تصریح کرد: علاوه بر این عوامل ممکن است کارخانجات تولید آرد در استان، گندم مورد نیاز خود را از خارج استان و غیر از شرکت غله تامین کنند که این امر نیز بر افت کیفیت نان مؤثر است.   مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی ادامه داد: از طرف دیگر نانوایی‌ها نیز ممکن است آرد مورد نیاز خود را به طور مستقیم از جایی غیر از شرکت غله تأمین کنند و با وجود اینکه بخش عمده‌ای از آرد نانوایی‌ها از شرکت غله تامین می‌شود این اقدام نانوایی‌ها در افت کیفیت نان مؤثر است.   محمدی در مورد آموزش نانوایان نیز گفت: کلاس‌های آموزشی برای این قشر با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار و گواهینامه به افراد داده می‌شود./س
برچسب ها: واردات ، گندم ، در ، خراسان ، جنوبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.