مسئول امور بيماران خاص دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: افراد مبتلا به تالاسمي مينور، به دليل كمبود هموگلوبين، با درجاتي از هيپوكسي(كمبود اكسيژن) روبرو بوده كه سبب مي‌شود براي توليد سلول‌هاي خوني بيشتر، آهن بيشتري از مواد غذايي جذب كنند.

عباسي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج توصيه كرد: مصرف ميزان متعادلي از چاي و قهوه، مي‌تواند جذب آهن را در بيماران تالاسمي كاهش داده و لازم است هنگام خريد مواد غذايي، به برچسب مقدار مواد مغذي آن‌ها توجه كرد.
وي تاكيد كرد: بيماران تالاسمي نبايد از مواد غذايي غني شده با آهن مانند برخي بيسكوئيت‌ها، ماكاروني‌ها و يا شكلات‌ها استفاده نمايند./ب


برچسب ها: یاسوج ، آهن ، تالاسمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.