شاپور آقایی در گفت و گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران یاسوج ’ افزود: افرادی که سابقه ترش کردن دارند، بیش از سایرین در معرض خطر این مشکل بوده و لازم است از دراز کشیدن یا خوابیدن پس از صرف غذا، بپرهیزند.
وی توصیه کرد: استفاده از غذاهای سبک در وعده سحری، می تواند موجب کاهش ابتلا به این مشکل در روزه داران و بهبود شرایط روزه داری در آنان شود.
این فوق تخصص گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اضافه کرد: پرهیز از غذاهای پرچرب و افزودنی ها شامل ادویه جات، ترشی ها، نوشابه ها، چای غلیظ و قهوه، از جمله نکاتی هستند که امکان ابتلا به ریفلاکس را در افراد کاهش می دهد./س