گياه سیر
در نواحي مختلف ايران به خصوص در شمال كشور به طور گسترده کشت می شود. به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سير، بهترين درمان براي فراموشي و نسيان است و خواص
ضد سرطان دارد . سير خرد شده حاوي اسانس گوگردي و بوي تندي دارد كه براي دستگاه گوارش خاصيت آنتي
بيوتيكي (ضد ميكروبي) دارد. مصرف سير براي بيماران مبتلا به مرض قند (ديابت) اثر
شفا بخش داشته و قند خون را کاهش می دهد
سير، اثر سمي نيكوتيني كه از دود سيگار حاصل
مي شود را برطرف مي كند. زيرا چنانچه معتادان به سيگار به علت نيكوتين دچار
ناراحتي هاي هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سير احساس بهبودي مي كنند.سير، رسوبات خون را حل مي كند. از اين رو مصرف سير به كساني كه درد
مفاصل دارند، نقرس گرفته اند و يا به رماتيسم مبتلا شده اند توصيه مي شود.خوردن
سير برای تقویت عضلات قلب موثر است و به
وسيله اين گیاه گردش خون منظم مي شود.
همچنین این گیاه مجاري تنفس وخون را پاك مي كند و به اين وسيله از تنگي نفس مي كاهد.سير، پوست بدن را خوشرنگ و گونه ها را سرخ می کند و مداومت در مصرف سير به تدريج باعث ريختن موي سفيد و روييدن موي سياه مي شود.