به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ برخلاف زولبیا و بامیه مصرف خرما بخصوص در این ماه توصیه می شود.
خرما میوهای مقوی است که مواد معدنی بسیاری همچون آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامین هایی همچون دارد.A ، B و E
این محصول مغذی دارای قند زیادی است و حدود ۷۰ درصد آن را کربوهیدرات تشکیل میدهد و مصرف محدود آن برای بیماران دیابتی نیز مجاز شناخته شده است.
از جمله خواص خرما، خنثی کردن اسید اضافی معده است. با توجه به اینکه زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل درد میشود، هنگام بروز چنین علائمی، ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه را له کرده و در مقداری آب جوش بیندازید، سپس هم زده و بنوشید.
با خوردن یک عدد از این محصول به همراه شیر، پیش از خواب، خواب راحتی خواهید داشت.
همچنین خرما ضد میکروب است و سبب هضم غذا میشود.
کلسیم موجود درایم میوه شیرین عامل اصلی استحکام استخوانهاست، در ضمن فسفر آن نیز مانع ضعف اعصاب و خستگی میشود.
با توجه به اینکه خرما دارای منیزیم نیز هست و سالمندان نیز برای جبران کاهش کار سلولهای مغزیشان باید غذاهای منیزیمدار بخورند، مصرف آن منیزیم مورد نیاز آنها را نیز تأمین میکند.
خرما مانع تجمع چربی شده و به دلیل دارا بودن عناصر مفید، دفاع بدن را نیز در برابر امراض بالا میبرو کار غده تیروئید را هم تنظیم می کند.
علاوه بر این، برای بیماران دارای چربی خون، چاقی و ناراحتیهای تنفسی مفید است.
البته زیاده روی در مصرف خرما برای کبد خوب نبوده و در ضمن فشار خون را بالا برده و سبب پوسیدگی دندانها و همچنین چاقی نیزمی شود./س