کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به امکان اختلال در هضم غذا به هنگام مصرف زیاد آب پس از وعده سحری و افطار، توصیه می شود روزه داران برای داشتن شرایط مناسب در روزه داری، از این کار بپرهیزند.


سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبر نگاران یاسوج، افزود: بهتر است برای تامین آب موردنیاز بدن پس از صرف افطار و قبل از خواب شبانه، مصرف آب، انواع میوه، آب میوه طبیعی، چای کمرنگ و سایر مایعات به تدریج در برنامه غذایی افراد گنجانیده شود.
وی ادامه داد: استفاده از مواد غذایی آبكی مثل سوپ و آش رقيق، لبنیات به خصوص شیر کم چرب و گرم و هم چنین شیر برنج به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و املا‌ح فرد روزه دار می شود./ع

برچسب ها: یاسوج ، تامین اب ، هضم غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.