کرم‌های ضدآفتاب اشعه ‌مضر خورشید را با کمک دو نوع فیلتر خنثی می‌کنند. این کرم‌ها دو نوع فیلتر فیزیکی و شیمیایی دارند. ترکیب فیلتر شیمیایی کرم‌های ضدآفتاب به ترکیبات شیمیایی کافور، بید یا دارچین شبیه است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، هنگام خرید کرم‌های ضدآفتاب به "فاکتور محافظت در برابر نور خورشید" یا میزان توانایی کرم‌ ضدآفتاب در جذب و دفع اشعه ماورای بنفش خورشید دقت کنید.

اشعه‌های ماورای بنفش نه تنها می‌توانند موجب بروز سرطان پوست و آفتاب‌سوختگی شوند بلکه با نفوذ عمیق به درون بافت‌های پوستی، تشکیل لکه ‌‎یا چین و چروک را هم سرعت می‌بخشند.

کرم‌های ضدآفتاب بر اساس فاکتور محافظت‌کننده خود در برابر اشعه ماورای بنفش که Sun Protection Factor یا SPF نام دارد درجه‌‌بندی می‌شوند. این کرم‌ها اشعه ماورای بنفش را منعکس و متفرق یا جذب و راه عبور آن را مسدود می‌کنند.

روش نخست، یعنی انعکاس و متفرق کردن اشعه مضر، عملکردی است که فیلتر فیزیکی کر‌م‌های ضدآفتاب خوانده می‌شود. این فیلتر به صورت لایه‌‌ای در سطح پوست می‌نشیند و مانند آینه اشعه ماورای بنفش را بازگشت می‌دهد.

این لایه به طور معمول از ذرات کوچک "متال اکسید" مانند "دی‌اکسید تیتان"‌و "زینک‌اکسید" تشکیل شده است. فاکتور محافظتی این ذرات سفیدرنگ بیش از SPF ۳۰ است./س

برچسب ها: واکنش ، شیمایی ، ضدآفتاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.