به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان كارشناس تغذیه مركز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت: زولبیا و بامیه از جمله شیرینی های سنتی در ماه مبارك رمضان است كه به طور فراوان مورد استفاده اغلب مردم قرار می گیرد.
افشار افزود: متاسفانه نوع روغنی كه در تهیه شیرینی زولبیا و بامیه مورد استفاده قرار می گیرد از اسیدهای چرب ترانس و در اكثر موارد برای سلامتی افراد خطرناك است.
وی تصریح کرد: مصرف مكرراسیدهای چرب، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان را موجب می شود.
این كارشناس تغذیه ادامه داد: كارشناسان تغذیه به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارك رمضان كشمش و خرما كه دارای سودمندترین قندهای طبیعی هستند را توصیه می كنند.
افشار خاطرنشان كرد: زولبیا و بامیه جز عادت غذایی لاینفك خانواده های ایرانی در ماه مبارك رمضان محسوب می شود كه باید مصرف آن به كمترین میزان ممكن برسد و این شیرینی از مراكز معتبر و مطمئن خریداری شود./س