بهرام خانی ، در مورد میزان تولید مرغ در استان ابراز داشت: سال گذشته میزان تولید مرغ استان حدود 46 هزار تن بود که هدف گذاری شده امسال به بیش از 50 هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه سال گذشته تمام نیاز استان با این میزان تولید تامین شده است، ابراز امیدواری کرد امسال مازاد تولید مرغ به استان های همجوار صادر شود.
خانی با اشاره به میزان متفاوت تولید مرغ استان در مقاطع مختلف سال، گفت: در بعضی مقاطع زمانی خاص مجبوریم مرغ مورد نیاز استان را از استان های دیگر تامین کنیم و در برخی مواقع نیز مرغ مازاد استان به دیگر استانها می رود.
خانی در ادامه با بیان اینکه مشکلات موجود در زمینه تامین نهاده های ضروری مورد نیاز پرورش مرغ نظیر ذرت و سویا در حال مرتفع شدن است، اذعان داشت: در زمینه تولید مرغ هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمانشاه در زمینه پتانسیل ها و ظرفیت های استان در زمینه تولید مرغ، ابراز داشت: در حال حاضر استان کرمانشاه با دارا بودن 477 مرغداری صنعتی با ظرفیت بیش از هفت میلیون و 288 واحد نیمه صنعتی دارای کارت شناسایی با تولید دوره ای یک میلیون و 400 هزار قطعه در مجموع در هر دوره 5/8 ملیون قطعه ظرفیت جوجه ریزی دارد.
وی در پایان گفت: ظرفیت بالقوه تولید مرغ در استان کرمانشاه یک و نیم برابر میزان تولید کنونی می باشد./س