به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سمنان ، بهرام میرآخورلی با اشاره به به قطع درختان تاغ و قاچاق چوب آن در شهرستان گرمسار، تصریح کرد: کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار در حال بررسی میزان خسارت های وارده هستند و با همکاری نیروی انتظامی این شهرستان پیگیر دستگیری این افراد می باشند.
وی گفت: با توجه به حفاظت درختان و مراتع از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از تخریب خاک، بهره برداری های غیراصولی از این منابع خسارات جبران ناپذیری را به شهرستان تحمیل می کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار تصریح کرد: با از بین رفتن پوشش گیاهی بیابان های اطراف شهرستان علاوه بر فرسایش بادی خاک و هجوم شن های روان که سبب آلودگی هوا و بیماری های تنفسی و... می شود، حوزه های آبخیز منطقه نیز نابود خواهد شد که می بایستی برای جبران این موارد هزینه و سرمایه گذاری زیادی انجام شود.
میرآخورلی افزود: در سال های گذشته نیز افرادی مبادرت به قطع درختان تاغ نمودند که با همکاری نیروی انتظامی این شهرستان، دستگیر و جریمه نقدی شدند..
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار اظهار داشت: کل اراضی بیابانی و کویری شهرستان گرمسار 36 هزار و 331 هکتار است که از این مقدار 27 هزار و 59 هکتار از اراضی شهرستان تحت فرسایش بادی و یک هزار و 128 هکتار نیز در معرض کانون بحران قرار دارند.
میرآخورلی تصریح کرد: سالانه بطور میانگین در 200 هکتار از اراضی شهرستان گرمسار عملیات اصلاح و احیاء اراضی بیابانی (نهالکاری، بذرکاری و کنترل هرز آب) انجام می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار در پایان خاطر نشان کرد: تاکنون با هدف استقرار پوشش گیاهی در مناطق بیابانی شهرستان بیش از 54 هزار و 700 هکتار از این اراضی با گونه های تاغ- آتریپلکس- اشنیان- قره داغ، نهالکاری و بذرکاری و بذرپاشی شده است./س