به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس مدیركل استاندارد وتحقیقات صنعتی هرمزگان گفت: این پروانه ها به محصولاتی که در تولید آنها با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی از حداقل سموم آفت کش استفاده شده است تعلق گرفت .
باقرزاده همایی افزود: سیب زمینی، لیموترش، خرما، هندوانه، خربزه، پیاز، هلو انجیری، بادمجان، فلفل و خیار محصولاتی است که با استانداردهای تولید محصول سالم مطابقت داشت .
وی گفت : مزارع تولید محصول سالم که پروانه استاندارد تشویقی دریافت کردند در شهرستان های بندرعباس، بندرخمیر، پارسیان، میناب، رودان، سیریك، جاسك، حاجی آباد و بستك قرار دارند .
کاهش هزینه های تولید ،حفاظت از محیط زیست، جلوگیری از آلودگی و تخریب خاک و آب و افزایش ضریب سلامت جامعه از مزایای تولید محصولات سالم است.
هرمزگان رتبه نخست تولید محصول سالم در کشور را دارد .
هرمزگان 156 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.
صادقی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصولات سالم در استان از 7 درصد، امسال به 10 درصد افزایش می یابد./س