محمد موسوي رئيس اتحاديه تعاوني هاي توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا
گفت: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي 93 درصد مواد اوليه و ماشين آلات توليد فرآورده هاي گوشتي از خارج تامين مي شد.
وي افزود: ولي امروز بيش از 90 درصد از ماشين آلات و مواد اوليه توليد اين محصولات در داخل كشور ساخته و تامين مي شود.
وي با بيان اينكه قبل از انقلاب با يك جمعيت 32 ميليون نفري حدود 60 كارخانه توليد فرآورده هاي گوشتي در كشور وجود داشت اظهار داشت: ميانگين مصرف مردم در قبل از سال 57 ساليانه 300 گرم بود ولي در حال حاضر با يك جمعيت 70 و چند ميليوني روزانه 6 تا 6.5 ميليون نفر از محصولات گوشتي تغذيه و استفاده مي كنند.
وي ادامه داد: توليدات فرآورده هاي گوشتي در ايران به خاطر اينكه با رعايت موازين اسلامي از جمله ذبح اسلامي تهيه مي شود بسيار مورد توجه كشورهاي حاشيه خليج فارس و نيز كشورهاي همسايه است.
البته صادرات فرآورده هاي گوشتي ايران از طريق بازارچه هاي مرزي صورت مي گيرد كه ميزان اين صادرات چندان زياد نيست./س