چنانچه برنامه ريزي همه جانبه قبل از راه‌اندازي بازار آتي ارز انجام نشود، شرايط براي فعالتر شدن دلالان در بازار بيشتر از گذشته فراهم مي‌شود.

محمدحسين فاتحي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بازار آتي ارز در صورتي مي‌تواند عملكرد موفقي داشته باشد كه براي سوداگران، هجينگ كنندگان و خريد سلف ارزي تفكيك قايل شود در غير اين صورت شرايط براي سوداگران بازار ارز فراهم مي شود و در واقع اين بازار به محيطي براي دلالي رسمي و قانون تبديل مي‌شود.

فاتحي با بيان اينكه هدف ورود فعالان اقتصادي به بازار آتي ارز توليد بيشتر است ادامه داد: سوداگران با نيت سود به بازار آتي وارد شده و سبب نوسانات نرخ ارز مي‌شوند كه بايد تدابيري انديشيده شود تا با كنترل و محدوديت فعاليت‌ها در بازار آتي ارز از متضرر شدن توليد‌كنندگان، صادر كنندگان و وارد كنندگان جلوگيري به عمل آورد.

وي بيان كرد: ارز در كشور به عنوان كالايي سرمايه‌اي تلقي مي‌شود و اين عامل موجب تشديد تقاضا و افزايش نرخ ارز مي‌شود كه در نتيجه سرمايه‌گذاران براي ورود به بازار آتي ارز ترغيب مي‌شوند.

اين كارشناس اقتصادي افزود: همچنين بازار سهام نيز با ورود سرمايه‌گذاران به بازار آتي ارز به دليل سود بيشتر و تضمين شده، دچار وقفه فعاليت مي‌شود.

فاتحي خاطرنشان كرد: در صورت شفاف سازي و ثبات تصميمات دولت، تقويت بازار كسب و كار، رونق و توسعه توليد و تضمين سود، سرمايه هاي سرگردان به سمت توليد سوق يافته و بازارهاي كاذب و سوداگري كاهش مي‌يابد.

برچسب ها: ارز ، معامله ، بازار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار