اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: میوه، برگ، شاخه، ساقه ها و پوست ریشه توت سفید خواص دارویی دارند.
وی تصریح کرد: از دمکرده و جوشانده برگ توت برای بهبود سرماخوردگی و لرز می توان استفاده نمود.
نقشی ادامه داد: غِرغِره آب حاصل از له شدن میوه تازه توت سفید برای درمان زخم های دهان و گلودرد توصیه شده است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: افراد دچار اسهال از خوردن زیاد توت پرهیز کنند.
وی اظهار داشت: جوشانده پوست ریشه توت سفید خلط آور مناسبی برای سرفه، آرامبخش و تسکین دهنده است.
نقشی تاکید کرد: افراد دارای ریه های ضعیف از مصرف برگ و پوست ریشه توت خودداری کنند./س