احمد رییس زاده' در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان با اشاره به اینکه شهرستانهای فلاورجان، مباركه، لنجان، خمینی شهر، اصفهان، تیران و كرون، شهرضا، سمیرم، دهاقان، چادگان و گلپایگان عمده مراكز تولید این محصولات در استان است افزود: پیش بینی میشود در سال زراعی جاری، مقدار 16 هزار و 500 تن هلوی زعفرانی، بلخی، انجیری و شلیل از باغ های استان اصفهان برداشت شود.
وی با اشاره به افزایش 200 هكتاری سطح باغهای هلو و شلیل در استان، خاطر نشان كرد: برداشت این محصول در مناطق گرمسیر تا پایان مرداد ماه جاری و در برخی مناطق سردسیر از جمله چادگان تا اوایل مهرماه ادامه دارد.
به گفته رئیس زاده در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی، میزان برداشت هلو و شلیل از باغهای استان اصفهان به 20 هزار تن میرسد.
گفتنی است:استان اصفهان یكهزار و 910 هكتار باغ هلو و شلیل دارد كه یكهزار و 500 هكتار بارور و مابقی نهال است./س