وي با بیان اینکه در قرآن کریم و آیات و احادیث مختلف در مورد اهمیت و جایگاه کمک به نیازمندان و تلاش در راستای رفع مشکلات آنان دستورات زیادی داده شده، تصریح کرد: با بهرهگیری از این منابع ، طرحهای مختلف در راستای احیا و ترویج سنتهای حسنه احسان و صدقه تدوین و اجرا میشود.
وي با اشاره به فعاليت هاي كميته امداد در جهت جذب مشاركت هاي مردمي، گفت: در چند سال اخیر با تلاشهای انجام شده در بحث تقویت مشارکتهای مردمی به ویژه توسعه صدقات، اقدامات خوبی در سطح کشور انجام شده است.
مدیرکل انفاقات و صدقات کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با بيان اينكه به منظور رفاه حال شهروندان و خیرین نیکوکار صندوقهای صدقه کوچک به صندوقهای صدقه الکترونیکی تبدیل شده اند تصريح كرد: این صندوقها مطابق تکنولوژی روز به منظور ساماندهی کمکهای مردمی و شمارش آنها در کوتاهترین زمان ممکن طراحی و راهاندازی شدهاند.
سنایی راهاندازی صندوقهای دیجیتالی را در راستای تسریع در جمعآوری کمکهای مردمی دانست و افزود: اهداف بلندی برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده که تحقق و توسعه آن نیازمند تلاش همه دستاندرکاران این امر خواهد بود.
وی با بيان اينكه تمام كشور در پوشش اين طرح قرار نگرفته است، افزود: با برنامه ریزی های انجام گرفته در تلاشیم هرچه سريعتر سراسر كشور را در پوشش اين طرح قرار دهيم.
سنایی در پایان خاطر نشان كرد: در استان هايي كه صدقه الكترونيكي اجرا شده استقبال خوبي از اين طرح صورت گرفته است.
دبير ستاد زكات كشور نيز در اين جلسه با بيان اينكه تغيير وضعيت معيشتي خانواده ها در اختیار كميته امداد نيست افزود: اين نهاد كار توانمند سازي خانواده ها را به وسيله ايجاد بسترهاي لازم در راس برنامه هاي خود قرار داده است.
نبي لو با اشاره به فعاليت كميته امداد در حوزه هاي مختلف گفت: يكي از برنامه هاي كميته امداد توسعه مشاركت هاي مردمي است كه در اين سرفصل با جذب سرمایه داران وبهره مندي از توانايي مالي آنها در راستاي كمك به قشر مستضعف تلاش می کند./س