به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ،
ترب سیاه، باید محکم، سنگین و فاقد ترک خوردگی باشد..
اگر تمایل به نگهداری تربچه در یخچال دارید برگ های آن را جدا کنید و تربچه ها را در کیسه فریزر نگهداری نمایید. انواع ترب به مدت 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. .
قبل از مصرف، سر و ته تربچه را با چاقو جدا کنید و پوست آن را کاملاً بشویید یا بتراشید. علت اصلی طعم تند ترب پوست آن است، بنابراین افرادی که به طعم تند آن عادت ندارند، می توانند پوست آن(خصوصا ترب سیاه) را جدا کنند.
استفاده از تربچه در سالاد سبزیجات یا به عنوان چاشنی متداول ترین نحوه مصرف ترب، است
مراقب باشید:
اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است/س