با خوردن ميوه‌جات، بلافاصله پس از صرف وعده‌هاي غذايي، 50 درصد جذب آهن بدن افزايش مي‌يابد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  به گفته متخصصان تغذیه همان‌گونه كه خوردن نيمي از يك پرتقال پس از صرف غذا تاثير بسزايي در جذب آهن خواهد داشت، نوشيدن يك فنجان چاي پس از صرف وعده‌هاي ناهار و شام نيز مي‌تواند 50 درصد از جذب آهن بدن را مختل كند.
اگر افراد تمايل به مصرف چاي پس از صرف غذا را دارند، بايد قبل از صرف اين نوشيدني، اقدام به خوردن يك عدد ميوه (به غير انار)‌ كنند تا به اين وسيله، مانع اختلال در جذب آهن بدنشان شوند./س
برچسب ها: آهن بدن ، میوه ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.