به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد: مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت : این طرح در باغهای بادام ، گردو ، هلو و سیب اجرا شده است.
به گفته منصوری با انجام طرح اصلاح و احیا ، تولید بادام در یک هکتار باغ از هزارکیلو به 2هزارکیلوگرم ، گردو از 750 به هزار و 500 کیلوگرم ، هلو از 6هزار به 15هزار کیلوگرم و سیب از 7 هزار به 20هزار کیلوگرم افزایش می یابد.
وی افزود: طرح اصلاح و احیا افزایش 30درصدی تولید محصول را پس از سه سال در باغهای قدیمی و کم بازده بدنبال دارد.
منصوری ایجاد شخم و شیار ، حفر چال کود یا حفاری چاله های حاوی ریز مغزی ها در مسیر آبیاری درختان میوه ، هرس و قلمه زدن ارقام پر محصول را از شیوه های اصلاح و احیای باغها برشمرد و گفت: این طرح در 10 سال گذشته در 6 هزار هکتار باغ اجرا شده است./س