به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، به گفته متخصصان تغذیه گنجاندن 400 تا 700 گرم سبزي به صورت خام و پخته در غذاي روزانه و حدود 200 تا 300 گرم ميوه از انواع ميوه سبز، زرد و قرمز عواملي دارند كه موجب خنثيسازي راديكالهاي آزاد ميشود. مصرف خود ميوه همواره از آبميوهها بهتر است به دليل اينكه تفالههاي ميوه نقش اساسي را در تنظيم برنامههاي گوارشي بر عهده دارد.
طعم، رنگ، بو و مزه كه سبزيها و ميوهها دارند، در حفظ و تعادل و سيستم دفاعي بدن نقش اساسي دارد و قادر هستند از تجمع پلاكتها جلوگيري كنند.
مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري ميكند و در تعديل قند خون كاملا تاثيرگذار است و افراد را در مقابل بيماريهاي غيرعفوني و متابوليكي ايمن ميكند./س