چای سرد با داشتن غلظت‌های بالای اگزالات می‌تواند منجر به بروز سنگ کلیه در افراد شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، حاکی از آن است که مهم‌ترین عامل رایج ایجاد سنگ‌های کلیه، دهیدراسیون بدن همراه با افزایش مصرف چای سرد است به ویژه در کسانی که استعداد ساختن این سنگ‌ها در بدنشان زیاد است.

برای فرونشاندن عطش، آب بهترین انتخاب است و بعد از آن لیموناد واقعی (نه پودری) با داشتن سیترات‌های بسیار، در جلوگیری از رشد سنگ‌های کلیوی مؤثر است.

مردان 4 برابر زنان بیشتر در معرض ایجاد سنگ کلیه در بدنشان قرار می‌گیرند و خطر ریسک بروز این سنگ‌ها در آنان بعد از 40 سالگی بیشتر می‌شود و همچنین زنان یائسه که سطوح استروژن در بدن آنها کمتر است و یا زنانی که تخمدان آنها از بدنشان حذف گردیده است در معرض خطر بیشتری هستند.

افرادی که بدن آنها مستعد ساخت سنگ کلیه است علاوه بر نوشیدن کمتر چای سرد باید خوردن غذاهای حاوی اگزالات مانند اسفناج و شکلات و ریواس و آجیل را در خود کاهش دهند و نیز از نمک کمتری استفاده کنند و همچنین مواد غذایی با مقادیر بالای کلسیم را بیشتر مصرف کنند تا مقدار اگزالات را در بدن خود کاهش دهند./س

برچسب ها: اثرات ، چای سرد ، کلیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.