سالانه بیش از 250تن انجیر در شهرستان گلوگاه تولید می شود.

 

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این شهرستان از جمله مناطق مستعد پرورش و رشد درختان انجیر است که دارای 5 هزار اصله درخت انجیر با ارقام انجیرسیاه، زرد، پوست پیازی و انجیر سبز است.

طاهری افزود:انجیر به عنوان یک محصول سالم و بدون مصرف کود و سموم شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد که به صورت تازه خوری و فرآوری شده مصرف می شود./س

برچسب ها: تولید ، انجیر ، گلوگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.