به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ نادر رضاییمنش با بیان این مطلب افزود: بیش از13 شهرک و نواحی صنعتی در استان ایلام وجود دارد که 9 عدد از آنها در حال حاضر آماده بهرهبرداری و 3 عدد هم در دست ساخت است.
وی افزود: تاکنون بیش از 350 قرارداد فعال با سرمایهگذاران منعقد شده که با انجام این قراردادها بیش از3500 نفر مشغول به کار شدهاند.
رضاییمنش با اشاره به اینکه هدف پروژه مجتمع شهرستان ایوان در فاز اول هدف خود تولید محصولات کارخانه نورد است که در سال 84 کار آن آغاز شد و در سال 90 به بهرهبرداری رسید، از زمان بهرهبرداری تاکنون به نصف ظرفیت تولید نسبی خود رسیده است و در صورت اعطای تسهیلات و سرمایه در گردش، این ظرفیت تولیدی افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه با سه شیف کاری در این کارخانه سالانه بیش از 150 هزار تن میلگرد تولید میشود، خاطرنشان کرد:با راهاندازی فاز دوم که در دست اقدام است سالانه بیش از 200 هزار تن میلگرد تولید و به بازار عرضه میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از آغاز به کار فاز دوم کارخانه میلگردسازی نورد در دوسال آینده خبر داد و عنوان کرد: برای بهرهبرداری از این پروژه به بیش از 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و با تکمیل آن به طور مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از 150 تا400 نفر شغل ایجاد خواهد شد که برای بهرهبرداری از فاز دوم به بیش از 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود: با سرمایهگذاری بیش از 20 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در این کارخانه علاوه بر برآورده کردن میلگرد مصرفی مورد نیاز استان مازاد تولید به استانهای همجوار نیز صادر شده است.
رضاییمنش با اشاره به اینکه کارخانه نورد و پروفیل شهرک صنعتی ایوان با زمینی به مساحت 80 هکتار خریداری و به بهرهبرداری رسید، اضافه کرد:این کارخانه با تولید سالانه 150 هزار تن و روزانه بیش از120 تن میلگرد آ.ث با کیفیت بالا نقش مهمی در ارتقاء سطح تولید در استان داشته است.
وی به تصویب سرمایه در گردش این کارخانه و تأمین آن توسط بانک عامل اشاره کرد و گفت: تاکنون بانک عامل نسبت به پرداخت آن اقدام نکرده است.
رضائی منش وظیفه شرکتهای شهرکهای صنعتی هموارسازی و مهیا کردن راه برای جذب سرمایهگذار خارجی و داخلی عنوان و بیان کرد:از سه سال پیش قیمت زمینهای شهرکهای صنعتی استان همچنان ثابت مانده و 75 درصد هم برای سرمایهگذار تخفیف ایجاد کردهایم تا بتوانیم هر چه بیشتر سرمایهگذاران را جذب کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به مرز مشترک با کشور عراق تصریح کرد: در سفر سوم هیئت دولت به استان مقرر شد با کشور همسایه عراق یک شهرک صنعتی مشترک ایجاد کنیم که سه مکان برای راهاندازی این شهرک صنعتی مشترک پیشبینی شده است.
وی اضافه کرد: با رایزنیها و جلسات متعددی که با طرف عراقی داشتهایم این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است و ما برای این کار آمادگی داریم، اما تاکنون طرف عراقی اعلام آمادگی نکرده است.
رضاییمنش یادآور شد: در حال حاضر بیش از 9 شهرک صنعتی در سطح استان فعال هستند که همه اختیارت آنها به واحدهای صنعتی خود شهرکهای صنعتی واگذار شده است و با مشکلاتی در زمینههای آب، برق، گاز و خدمات اینترنتی مواجه هستند که رفع آنها از اولویتهای این برنامههاست. /س