رییس مركز بهداشت استان مركزی گفت: حفظ و تقویت سیاست های بهداشت باروری از نیازهای جدی این است.

دكتر عشرتی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: سیاست های كلان جمعیتی كشور و تشخیص تصمیم سازان هم اكنون بر افزایش جمعیت قرار دارد ولی برای داشتن جامعه سالم و بانشاط توجه به بهداشت باروری اهمیت زیادی دارد.

وی گفت : كشور برای توسعه پایدار به جمعیت سالم به وی‍ژه سلامت مادر و كودك نیاز دارد و به همین دلیل رعایت سیاست های فاصله گذاری بین فرزندان، پیشگیری از حاملگی ناخواسته و جلوگیری از بارداری زیر 18سال و بالای 35 سالگی بسیار با اهمیت است.

رییس مركز بهداشت استان مركزی افزود : وسایل پیشگیری برای جلوگیری از روند انتقال ایدز و هپاتیت و بیماری های مقاربتی و جنسی امری اجتناب ناپذیر است و ترویج استفاده از آن به تقویت بهداشت باروری كمك می كند.

دكتر عشرتی گفت : موضوع مطروحه در سیاست های افزایش جمعیت كشور وظیفه نظام سلامت را در بهداشت باروری سنگین تر كرده و اعتبارات این بخش برای ارتقای مباحث فرهنگی و كمك به الگوی باروری خانواده امری اجتناب ناپذیر است.

وی افزود : نظریه داشتن یك و دو فرزند بر اساس تشخیص جمعیت شناسان كشور در دهه 70 بود كه بر حسب زمان اتخاذ شده بود و ابعاد شرایط محیطی و زندگی در آن لحاظ نشده بود.

رییس مركز بهداشت استان مركزی گفت : با توجه به شرایط اقتصادی و كاهش ازواج ها امروز پیش بینی جمعیت شناسان در انفجار جمعیت تحقق نیافته و باید اصلاحاتی در تنظیم بعد جمعیت خانوارهای ایرانی رخ دهد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.