مصرف مواد غذايي و سبزيجاتي مانند كرفس و جعفري كه حاوي فلاونوئيد آپي‌ژنين هستند به پيشگيري از بروز سرطان‌خون كمك مي‌كند.

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران اراک آزمايشات نشان داد؛ آپي‌ژنين كه به طور معمول در ميوه‌ها و سبزيجات يافت مي‌شود، توانست رشد دو نوع سلول بيمار در سرطان خون را تا 50 درصد متوقف كرده و شانس نجات آنها را كاهش دهد.اين يافته‌ها تاييد مي‌كند كه آپي‌ژنين مي‌تواند در پيشگيري از سرطان خون موثر باشد. اما اين محقق هلندي از سوي ديگر هشدار داد كه اين ماده درعين حال خاصيت مقاومت در برابر شيمي درماني را دارد و بنابراين براي بيماراني كه در حال حاضر به اين سرطان مبتلا هستند و تحت درمان قرار دارند، توصيه نمي‌شود.
چون آپي‌ژنين با روشهاي استاندارد درماني سرطان خون تداخل پيدا مي‌كند. پپلنبوش با انتشار مقاله خود در مجله علمي بيماري و مرگ سلولي متذكر شد: آپي‌ژنين مي‌تواند يك ماده پيشگيرنده مفيد براي سرطان خون باشد اما نبايد همزمان با شيمي درماني مصرف شود چون با اثرات مثبت درمان تداخل پيدا مي‌كند.

فلاونوئيدها تركيباتي با خواص آنتي‌اكسيداني هستند كه از سلول‌ها در برابر آسيب‌هاي ناشي از مولكول‌هاي اكسيژن محافظت مي‌كنند. در مطالعات قبلي نيز نشان داده شد كه آپي‌ژنين موجود در كرفس، جعفري، سس گوجه و ساير سبزيجات خوراكي مي‌تواند خواص مفيدي در پيشگيري از سرطان تخمدان داشته باشد./س

برچسب ها: سرطان خون ، جعفری ، کرفس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.