به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک آزمايشها نشان ميدهد، بادامها حاوي مقادير قابل توجهي از نوعي اسيدآمينه موسوم به آرجينين هستند كه اين اسيد آمينه در آرام كردن عروق خوني و تقويت جريان خون موثر هستند.چربي موجود در بادام از جنس همان چربي است كه در روغن زيتون يافت ميشود و به همين دليل براي سلامت قلب مفيد است. بادام ميتواند ميزان كلسترول بد خون را پايين آورده و خطر بروز امراض قلبي را كاهش دهد. بادام همچنين براي درمان زخم روده، مثانه و اسهال مفيد بوده و بادام بو داده براي تقويت معده موثر است.
بادام در واقع يك منبع غذايي پرچرب است كه برخلاف ديگر غذاهاي چرب نه تنها براي سلامت خطري ندارد، بلكه آن را تضمين ميكند. بادام داراي منيزيم و پتاسيم است. هنگامي كه به مقدار كافي منيزيم در بدن باشد در خون جريان مييابد و اكسيژن و مواد مغذي را سريعتر حمل ميكند و جلوي افزايش ضربان قلب را ميگيرد. بادام بسيار بيشتر از جو يا حتي اسفناج، ذخيره منيزيم دارد./س