به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر حیدری معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان ضمن بیان این مطلب گفت: پیرو دستور وزیر بهداشت این اقدام بهداشتی در سال جاری با همت صنوف مرتبط و فعالیت چشمگیر بازرسان بهداشت محیط در استان اصفهان کلید خورده است.
در همین راستا مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اعلام کرد: تمام رستورانها تا پایان مردادماه و تمام کارگاههای لبنیاتی از اول شهریور ماه باید نسبت به جایگزین نمودن ظروف گیاهی اقدام کنند.
مهندس حسین صفاری افزود: طی بازدید کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط چنانچه مراکز فوق کماکان از ظروف پلیمری استفاده کنند، ضمن جمع آوری ظروف، متخلفان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
وی همچنین اظهار داشت: غیر از فاکتور حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذائی، مشکل زیست تخریبپذیر بودن ظروف پلیمری و به مخاطره افتادن سلامت زیست از جمله معضلات این ظروف است.
گفتنی است: ظروف یکبار مصرف پایه گیاهی غالباً از نشاسته ذرت تهیه میشود که حداکثر پس از شش ماه قابل تجزیه در خاک بوده و برای سلامتی نیز هیچگونه ضرر و زیانی ندارد./ح