به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان به نقل از موسسه تحقیقات برنج کشوراعلام کرد، برنج سیاه به تسکین التهابات ناشی از آلرژیها، آسم و دیگر بیماریها کمک کند.
براساس این گزارش علمی و تحقیقاتی ، سبوس، غلاف بیرونی غلات است که در طول فرایند تولید برنج سفید از برنج قهوه ای استحصال می شود. بررسیهای آزمایشگاهی که در محیط سلولی انجام شد نشان می دهد، سبوس برنج سیاه، ترشح هورمون هیستامین را که موجب بروز التهابات می شود، متوقف می کند.
سبوس برنج سیاه به عنوان یک ماده غذایی ضد التهاب و آنتی آلرژیک است و در ضمن این ماده به عنوان یک ماده درمانی در درمان و پیشگیری از التهابات مزمن موثر است.