ولی رستمزاده در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه با اشاره به اینکه مقدمات اجرای این طرح در استان فراهم میشود، اظهار داشت: جلوگیری از پرت هزینهها مهمترین ثمره این طرح خواهد بود که امیدواریم به خوبی اجرا شده و نتایج مورد انتظار به دست آید.
وی با بیان اینکه پزشکان در افزایش بار هزینههای درمان نقش زیادی دارند اضافه کرد: متاسفانه سیستم درمانی کنونی به صورتی است که به وفور تزریقات غیرضروری، تجویز داروهای زائد و .. صورت میگیرد اما به نظر میرسد اجرای این طرح در کاهش هزینهها موثر باشد.
رستمزاده با بیان اینکه وزارت بهداشت آمار تکاندهندهای پیرامون مصرف سرانه قرص به ازای هر نفر اعلام کرده است، گفت: طبق این آمار اعلام شده، هر شخص به طور متوسط سالانه 339 عدد قرص مصرف میکند که به نظر میرسد با اجرای پزشک خانواده این قبیل مسائل به کنترل در میآید.
رئیس انجمن پزشکان عمومی آذربایجانغربی با بیان اینکه در اثر اجرای طرح پزشک خانواده حدود 10 درصد در هزینهها صرفهجویی میشود، ادامه داد: چنانچه این مبلغ پیشبینی شده محقق شود اعتبار کلانی در اختیار دولت قرار میگیرد که میتوان برای تجهیز بیمارستانها، توسعه مراکز درمانی و ... هزینه کرد.
وی خاطرنشان کرد: عدالت در نظام سلامت، دسترسی آسان و مستمر به خدمات بهداشتی، درمانی، آموزش، پیشگیری و همچنین کاهش مخارج درمان از جمله اهدافی است که برای اجرای این طرح تدوین شده که امیدواریم یکایک آن تحقق یابد.
رئیس انجمن پزشکان عمومی آذربایجانغربی با تاکید بر اینکه جهت اجرای این طرح باید در جامعه بسترسازی صورت گیرد، اظهار داشت: مسئولان، پزشکان و اقشار مختلف مردم هنوز از چگونگی اجرای طرح اطلاعات کافی ندارند لیکن باید برای اطلاعرسانی گام جدیتر برداشته شود./س