محققان گروه پژوهشي افزودني هاي موادغذايي جهاد دانشگاهي مشهد موفق به توليد رنگدانه زرد طبيعي کورکومين از ريزوم گياه زردچوبه Curcuma Longa شدند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران  مشهد مديرگروه پژوهشي افزودني هاي مواد غذايي جهاددانشگاهي مشهد با اعلام اين خبر افزود: اين ترکيب علاوه بر رنگ دهندگي، داراي خواص عملکردي و درماني مفيدي از جمله خاصيت آنتي اکسيداني، ضد ميکروبي، کاهش عوارض قلبي – عروقي، خاصيت ضد سرطاني است.

فرشته حسيني افزود: در حال حاضر این طرح در اداره ثبت مالکيت هاي صنعتي ايران، با شماره 72541 ثبت شده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن که در تولید روغن های خوراکی با کیفیت و سلامت بالاتر کاربرد دارد با شماره ثبت 73663 به ثبت رسیده است.

مراحل پياده سازي توليد این نانو دارو در مقياس نيمه صنعتي (پايلوت) در جهاد دانشگاهي مشهد در حال انجام است.


برچسب ها: محققان ، گروه ، پژوهشی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.