کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه نوشیدن نصف لیوان از عصاره لوبیا سبز خام برای بیماران کلیوی موثر است گفت: بیماران مبتلا به نقرس، روماتیسم و سنگهای مجاری اداری بهتر است همه روزه این ماده غذایی را جز غذای خود قرار دهند و به صورت سوپ یا در برنج و یا به شکل خام در سالاد مصرف کنند.
مظفری افزود:اگر لوبیا سبز را خرد کرده و به صورت پوره درآورند ، می توانند به صورت ضماد بر روی مواضع سوختگی و بعضی التهابات پوستی دیگر بگذارند.
به گفته وی در لوبیا سبز وجود ویتامین آ تبادل بعضی مراحل تغذیه ای را تسهیل و ویتامین ث این انفعالات را تکمیل می کند و مصرف این ماده غذایی در ساختمان قلب و کلیه ها نیز اثر زیادی دارد./س