لوبیا سبز سرشار از املاح معدنی و یک ماده غذایی مقوی است.

کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه نوشیدن نصف لیوان از عصاره لوبیا سبز خام برای بیماران کلیوی موثر است گفت: بیماران مبتلا به نقرس، روماتیسم و سنگهای مجاری اداری بهتر است همه روزه این ماده غذایی را جز غذای خود قرار دهند و به صورت سوپ یا در برنج و یا به شکل خام در سالاد مصرف کنند.

مظفری افزود:اگر لوبیا سبز را خرد کرده و به صورت پوره درآورند ، می توانند به صورت ضماد بر روی مواضع سوختگی و بعضی التهابات پوستی دیگر بگذارند.

به گفته وی در لوبیا سبز وجود ویتامین آ تبادل بعضی مراحل تغذیه ای را تسهیل و ویتامین ث این انفعالات را تکمیل می کند و مصرف این ماده غذایی در ساختمان قلب و کلیه ها نیز اثر زیادی دارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.