از گذشته های دور تاکنون، گیاهان معطر مانند زیره، رازیانه، ترخون، نعناع و بادرنجبویه در برنامه غذایی ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است که آگاهی از خاصیت خنثی کنندگی سموم آن ها سبب توجه جدی تر به گنجاندن این گیاهان در رژیم غذایی می شود.لیموترش ازجمله میوه هائیست که در فصل تابستان زینت بخش سفره هر ایرانی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان

  لیمو ترش دارای طبیعتی سرد  و سرشار از ویتامین های C،گروه B و A  اسید سیتریک و فلاوونوئید بوده و دوست سلامتی شماست.

آب لیموترش ضد وحشت و  دلتنگی است  و برای رفع ترشی معده و سنگ های کبدی و درمان  امراض کبدی  ، تیفوس ،سرخک ، آبله مرغان بسیار مفید است.

لیمو دارای اثرات ضد عفونی کننده و قابض است و بدین جهت میتوان از آن برای درمان گلودرد استفاده کرد. با توجه به ویتامین "C" موجود در لیمو، مصرف آن باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میشود. برای فرد مبتلا به آنفلونزا و سرماخوردگی مصرف مخلوطی از آب لیمو تازه با عسل در یک لیوان آب گرم بسیار مفید است

لیمو تقویت کننده حافظه است. چند قطره از اسانس لیمو را روی یک دستمال ریخته و از طریق بینی استنشاق کنیدتا از مزایای آن بهره مند شوید. همچنین میتوان این کار را در مواقعی انجام داد که میخواهید چیزی رابه یاد بیاورید. مغز شما با استنشاق اسانس لیمو نیروی تازه ای بدست خواهد آورد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.