مادرانی که به نوزاد خود توجه کامل دارند در کودک حسی به نام اعتماد به وجود می آید.

دکتر فرید فدا ئی، روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: رفتار کودکان با دنیای دور از خانه ارتباط مستقیم با رفتار مادر با کودکان در یکسال و نیم 1.5 ابتدای زندگی دارد.

اگر مادران به کودک شیرخوار خود توجه کافی داشته باشند و نیازهای او را به سرعت برآورده کنند در کودک حسی به نام اعتماد به وجود می آید.

وی افزود: شیرخوار با احساس اعتماد حس می کند جهان جای خوبی است که بزرگ تر ها مرا دوست داشته و به نیازهای من توجه خواهند داشت و  هر زمان بخواهم به نزدم خواهند آمد.

فدایی بیان کرد: مادرانی که به محض گریه کودک نزد او می روند، اگر گرسنه باشد به او شیر می دهند ، اگر سردش باشد به روی او روانداز می گذارند اگر نیاز به نوازش داشته باشد نوازش می کند این ها مادرانی هستند که فرزندانشان جدائی را نیز تحمل می کنند زیرا می دانند مادرشان نزد آن ها باز می گردند.

وی تصریح کرد: اما مادرانی که به گریه کودکان بی توجه هستند و او را به حال خود رها می کنند سبب بی اعتمادی در کودک می شود این کودکان در بزرگسالی هم همیشه از تنها بودن می ترسند و اگر با کسی ارتباط داشته باشند لحظه ای از او جدا نمی شوند زیرا فکر می کنند کسی که برود دیگر برنمی گردد.

فدایی تشریح کرد: گذشته از این وضعیت نوعی بیماری در کودکان وجود دارد که به آن اختلال اضطراب جدایی گفته می شود و با آن که تربیت کودک به صورت درست انجام شده است اما کودک می ترسد لحظه ای تنها بماند این وضعیت نیاز به درمان نزد روان پزشک دارد و در صورت عدم درمان به موقع موجب ایجاد زمینه های بیماری افسردگی در بزرگسالی خواهد شد./ح
برچسب ها: اعتماد ، کودک ، مادر ، اضطراب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار