کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه خوردن دو عدد سیب در روز به میزان 10 درصد کلسترول خون را کاهش می دهد گفت : افرادی که نقرس و رماتیسم دارند مصرف سیب به درمان آن ها کمک زیادی می کند .
مظفری افزود : نوشیدن آب سیب نیز سه بار در روز از ایجاد ویروس در بدن جلوگیری می کند .
بگفته وی مصرف سیب برای افرادی که مبتلا به مشکلات گوارشی و معده هستند مفید است و این افراد قبل از غذا حتما سیب بخورند و سیب رنده شده مخلوط با ماست برای از بین بردن اسهال مفید است . کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری گفت : سیب های قرمز حاوی مقدار بیشتر آنتی اکسیدان در پوست و مغز خود هستند و برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب می توانید روی قسمت های بریده شده ی آن کمی آبلیمو بمالید .
بگفته مظفری سیب دارای خواص ضد سرطانی است و خوردن 100 گرم سیب در روز خواص آنتی اکسیدانه ای برای بدن تولید می کند ./س