ابوالقاسم چاپاری، مبتکر راکتور خشک کن زعفران و زرشک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: راکتور خشک کن زعفران و زرشک روش جدیدی برای کاهش میزان هدر رفت مواد آروماتیک (اسانس) زعفران و افزایش کیفی آن در مقایسه با روش های دیگر است.
وی گفت: این روش ، روش بهینه خشک کردن زعفران ، زرشک و سبزیجات در فضای راکتور است که حداقل افت کیفی را نسبت به سایر روش ها دارد.
چاپاری تصریح کرد: این دستگاه از مخلوط خلا و یک سری فیلترهایی طراحی شده و رطوبت را از هوای در گردش داخل راکتور حذف می کند و مانع از خروج بیش از حد مواد اسانس داخل گیاهان می شود./ح