به گزاش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ حجتالاسلام صحبتالله رحمانی با بیان این مطلب افزود: این میزان تردد زوار ایرانی و عراقی از مرز بینالمللی مهران در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: البته این میزان کاهش تردد در ماه مبارک رمضان به واسطه کاهش پذیرش تا 50 دصد بوده که پس از ماه مبارک رمضان اعزام کاروانهای زیارتی عتبات عالیات از سر گرفته میشود.
رحمانی ادامه داد: افزایش روز به روز میزان تردد زوار در مرز بینالمللی مهران بیانگر ویژگیهای این خروجی در جنوب استان ایلام است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: برقراری امنیت مهمترین شاخصه مرز بینالمللی مهران در جنوب استان ایلام در مقایسه با دیگر خروجیهای کشور جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: امنیت مستمر حاکم بر مرز بینالمللی مهران در جنوب استان ایلام به واسطه تدابیر اندیشیده شده مسئولان جمهوری اسلامی ایران است.
این مسئول همچنین به اشتراک مذهب و فرهنگ مردم دو طرف مرز ایران اسلامی و عراق اشاره کرد و افزود: این عوامل نیز در برقراری امنیت در این خروجی بسیار موثر است.
خروجی بینالمللی و تجاری مهران در 90 کیلومتری جنوب شهر ایلام قرار دارد.
این مرز پس از فروپاشی رژیم سابق عراق در سال 82 دوباره بازگشایی شده و اکنون مورد استقبال زوار و تجار دو کشور ایران اسلامی و عراق قرار گرفته است.
خروجی بینالمللی مهران از سال 82 دوباره بازگشایی شده و از همان زمان تاکنون میلیونها زائر از این خروجی تردد کردهاند./س