مریم طایفه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از بازدارنده های مصنوعی شیمیایی زنبورها طی برداشت عسل ممنوع است.
وی تصریح کرد: محصولات از پرورش زنبور را در شرایطی می توان به عنوان محصول ارگانیک عرضه کرد که استانداردها حداقل به مدت یک سال رعایت شده باشد.
طایفه ادامه داد: سلامت و رفاه کندو و زنبورها باید با رعایت اصول بهداشتی و عملیات مدیریتی مناسب تامین شود.
مدیر پایگاه تخصصی زنبورعسل ایران یادآور شد: کشاورزان نباید کندوها را در محل چَرای دام یا مناطق آلوده قرار دهند.
طایفه تاکید کرد: در پایان فصل تولید، در کندوها باید مقدار عسل ذخیره و دانه گرده کافی برای طول دوره رُکود باقی گذاشته شو./س