به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران
به نقل از وبدا، محققان دانشگاه كاروليناي شمالي با بررسي اثر ميوه انبه
روي موشهاي آزمايشگاهي مشاهده كردند كه اين ميوه ميتواند به طور چشمگيري
در مسدود كردن اثرات زيانآور رژيمهاي غذايي سرشار از چربي موثر باشد.
براساس
اين گزارش محققان با قرار دادن موشهاي آزمايشگاهي در معرض رژيم غذايي
سرشار از چربي به مدت 2 ماه و تجويز انبه براي آنها در مقايسه با گروه
شاهد، دريافتند كه موشهاي تغذيه شده با انبه به ميزان 84 درصد چربي كمتري
نسبت به بقيه موشها دارند.
نتايج حاصل از اين گزارش ميافزايد كه فيتوكميكالهاي درون انبه ميتوانند به سوزاندن چربي در بدن كمك كند و از ميزان
كلسترول نامطلوب خون بكاهند.
براساس اين گزارش محققان افزودند كه هر فنجان
آب انبه حاوي 80 درصد
ويتامين C است كه توانايي بدن را براي سوخت و ساز چربي تقويت ميكند.
گفتني
است پيشتر دانشمندان با مطالعه بر روي موشها و بررسي اثرات انبه در
آنها، نقش اين ميوه گرمسيري را در كاهش رشد غده پروستات و همچنين در به
حداقل رساندن جذب ميوه به اثبات رسانده بودند./ح