چرا باید پنیر را با گردو میل کرد ؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان خوردن گروه لبنیات با مقداری ریز مغذی های خشکبار ، مانند بادام یا گردو علاوه بر تامین بخشی از نیاز بدن به فسفر، جریان جذب کلسیم را راحت تر می کند.
گفتنی است: پنیر حاوی ماده ای به نام تیرامین است که تجمیع این ماده در مغز باعث کندی ذهن می شود، وقتی پنیر می خورید تیرامین افزایش می یابد اینجاست که گردو با منبعی حاوی مقداری مس به کمک هضم بیشتر آنزیم تیرامین می شود تا تعادل بر قرار شود.
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است/س

برچسب ها: دانشنامه ، خواص ، گردو ، پنیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.