یک متخصص تغذیه گفت: مصرف سس ها موجب افزایش ریفلاکس بدن شده و می تواند احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، امینی گفت: مصرف سس ها در کنار غذاهای آماده ریفلاکس معده را افزایش می دهد و موجب بروز سرطان مری می شود.
وی افزود: گوجه فرنگی به دلیل وجود ویتامین C در آن، یکی از آنتی اکسیدان های قوی است که موجب از بین بردن رادیکال های آزاد بدن می شود که به جاری استفاده از انواع سس ها می توان از این میوه غذایی استفاده کرد.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: یک قاشق غذاخوری سس قرمز یک گرم چربی و یک قاشق غذاخوری سس سفید 5 گرم چربی دارد./س
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
برچسب ها: سس ، سرطان ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.