به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، در نشست خبري روز سه شنبه مارتين نسيرکي، خبرنگاري از وي پرسيد: دبيرکل سازمان ملل در بيانيه جمعه خود، از اظهارات مقامات ايراني درباره رژيم صهيونيستي ابراز ناراحتي کرد ولي بسياري از ايرانيان مي خواهند بدانند آيا بيانيه اي از سوي دبيرکل درباره تهديدهاي مکرر اسرائيل درباره حمله به ايران وجود دارد، زيرا تا آنجا که مي دانيم تا به حال هيچ بيانيه اي از جانب دبيرکل سازمان ملل در محکوميت اين گونه تهديدها شنيده نشده است که سخنگوي دبيرکل خطاب به اين خبرنگار گفت: اطلاعات شما در اين باره درست نيست، دبيرکل بارها توسط من و يا ديگر سخنگوها گفته است، تنها راه اثبات صلح آميز بودن برنامه اتمي ايران گفتگو و روشهاي ديپلماتيک است.
خبرنگار ديگري سئوال کرد: آيا دبيرکل سازمان ملل تاکنون رنجش خود را نسبت به تهديدهاي رژيم صهيونيستي ضد ايران، نشان نداده، اين درحاليست که اسرائيل تنها رژيمي است که اين چنين ايران را به حمله نظامي تهديد مي کند در حالي که مقامات ايراني هرگز بدين گونه سخن نگفته اند.
نسيرکي در پاسخ اين خبرنگار گفت: هيچ چيزي علاوه بر مطلبي که گفتم براي بازگو کردن ندارم.
خبرنگار اول بار ديگر سئوال کرد،به گفته شما، دبيرکل سازمان ملل بر رويارويي صلح آميز با برنامه اتمي ايران تاکيد کرده ولي آنچه که من مي خواهم بدانم اين است که آيا بان کي مون، تهديدهاي اسرائيل ضد ايران را محکوم مي کند؟ که
سخنگوي بان کي مون گفت: شما پاسخ مرا شنيديد و علاوه بر آن مطلبي براي گفتن ندارم.
سخنگوي بان کي مون در پاسخ به يک خبرنگار يهودي نيز که سئوال کرد آيا دبيرکل سازمان ملل درباره اينکه تهران گفته است اسرائيل نبايد وجود داشته باشد، مطلبي گفته است؟ گفت: بيانيه اي در روز جمعه بيست و هفتم مرداد (هفدهم آگوست) در اين باره ارائه شده است.
وي افزود: دبيرکل در اين بيانيه تاکيد کرده است که از سخناني که توسط رهبري معظم و رئيس جمهور ايران در روزهاي گذشته عنوان شده، رنجيده است و اين گونه سخنان ناروا و آتشين را محکوم مي کند.
نسيرکي در ادامه گفت: دبيرکل در بيانيه خود تصريح کرده بر اين باور است که در اين زمان همه کشورها در منطقه بايد تلاش خود را براي کاهش تنش ها به کار بندند.
وي با تاکيد بر کلمه "همه" افزود: بر اساس منشور ملل متحد، همه کشورهاي عضو سازمان ملل بايد از تهديد و به کارگيري اهرم زور ضد تماميت ارضي و يا استقلال سياسي هر کشوري خودداري کنند.
نسيرکي در پاسخ به سئوالات چند خبرنگار درباره اينکه آيا بان کي مون براي شرکت در اجلاس نم به تهران سفر خواهد کرد، گفت: من نيز گزارش هايي در اين باره شنيده ام ولي درباره اين موضوع اظهار نظر نمي کنم.
خبرنگاران سئوال کننده در پايان اين نشست خبري با اعتراض به فرارهاي مکرر سخنگوي دبيرکل از پاسخ به سئوالات مکرر آنان،گفتند: اين نحوه پاسخ گويي سخنگوي دبيرکل درباره موضوعات مرتبط با جمهوري اسلامي ايران نشانه استانداردهاي دو گانه دبيرخانه سازمان ملل و اقدامي مغاير با منشور ملل متحد است.