به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، مصرف صحیح گیاهان دارویی تاثیر زیادی در کاهش وزن بدن و تناسب اندام دارد. تنها باید گیاه متناسب با ساختار بدن را با مشاوره و راهنمایی متخصص طب به سنتی شناخت و آن را در سبد رژیم غذایی روزانه قرار داد.
بسیاری از مردم از گیاهان دارویی به صورت مستقیم استفاده می کنند. به این ترتیب که از ساقه، ریشه، برگ و گلبرگ گیاه به صورت طبیعی در مواد غذایی خود استفاده می کنند یا با آنها عرقیات و دمنوش های مفید تهیه می کنند.
کرفس
گنجاندن فلفل تند (چیلی) در رژیم غذایی در سرعت جریان خون در سراسر بدن موثر است. مصرف این فلفل موجب افزایش جریان خون در اندام های مختلف و میان سلول ها شده و این روند علاوه بر افزایش متابولیسم بدن موجب چربی سوزی و شکستن سلول های چربی در بدن نیز می شود.
به گفته محققان، مصرف فلفل در غذا یا استفاده از مواد غذایی تند، میزان سوخت و ساز بدن را تا 25 درصد افزایش می دهد. همچنین خوردن غذاهای تند عطش مصرف کننده را بیشتر می کند و این امر منجربه تمایل بدن به نوشیدن آب می شود که خود این مسئله به کاهش وزن و خروج سموم از بدن کمک می کند.
مصرف گیاه جنسینگ در طول روز در حفظ میزان انرژی ضروری بدن موثر است.
با مصرف این گیاه در وعده های روزانه می توان علاوه بر تقویت میزان انرژی بدن، توان بدن را در رعایت رژیم غذایی خاص برای کاهش وزن بالا برد.
جلبک دریایی یکی از غذاهایی است که این روزها به عنوان ماده ای مغزی در سبد غذایی بسیاری از مردم از جمله مردم کشورهای آسیایی وجود دارد.
مصرف جلبک همراه وعده های غذایی عملکرد تیروئید و میزان متابولیسم بدن را تنظیم می کند.
گزنه از جمله گیاهانی است که حاوی ماده ای به نام « سکرتین » است. این ماده یکی از بهترین عوامل تحریک معده و غده های هاضمه برای ترشح مواد لازم برای هضم بهتر مواد غذایی است. مصرف این گیاه علاوه بر این موجب بهبود به عملکرد روده ها شده و تاثیر زیادی در کاهش اضافه وزن دارد.
یک فنجای قهوه تهیه شده با عصاره برگ درخت زیتون
پژوهشگران می گویند نوشیدن یک فنجای قهوه تهیه شده با عصاره برگ درخت زیتون می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند.
محققان در این بررسی به مدت هشت هفته به موشها رژیم غذایی با کربوهیدرات و چربی بالا دادند تا نشانه هایی از سندرم متابولیک در آنها پدیدار شود. لیندسی براون از دانشگاه کوئینزلند جنوبی گفت: عصاره برگ زیتون به دلیل داشتن خواص ضد التهابی موجب کاهش وزن می شود.
محققان در سراسر جهان در حال مطالعه نقش التهاب در ذخیره شدن چربی هستند. چای سبز و زرد چوبه نیز اثرات مشابهی در کاهش وزن دارند.
دارچین و عسل
به نظر می رسد که مخلوط دارچین و عسل قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیده اند اظهار کم اشتهایی و بی میلی نسبت به کربوهیدرات ها را تجربه کرده اند. مقاومت به انسولین به طور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافه کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید