به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ علی علمداران در آستانه روز پزشک اظهارکرد : تشخیص بیماریهای ژنتیکی پیش از تولد ، درمان با سلولهای بنیادی، انجام جراحی های ویدئویی و میکروانوزیو، درمانهای کم تهاجمی در بیماریهای قلبی ، مغز و سایر احشاء ، کاشت حلزون میانی و پیوند اعضاء نظیر قرنیه ، کلیه ، قلب ، مغز استخوان ، سلولهای بنادی را تنها نمونه ای از موفقیتها و تلاشهای اعضاء هیئت علمی این دانشکده که بر اساس آخرین روشهای روز جهانی انجام می شود به شمار می رود .
علمداری تاکید کرد : تولید نخستین نانو داروی ضد سرطان کشور و خاورمیانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 90 و تولید داروی ضد سالک با کاربرد فناوری نانو با مشارکت سازمان بهداشت جهانی از دیگر موفقیتهای پزشکان این دانشگاه به شمار می رود .
وی اظهارکرد : در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در طیف وسیعی از رشته های علمی از علوم پایه پزشکی تا رشته های فوق تخصصی بالینی مشغول تربیت دانشجو در سطوح مختلف آموزشی از کارشناسی ارشد در 12 رشته ، دکترای تخصصی در 10 رشته ، پزشکی عمومی 180 دانشجو در سال ، تخصص 22 رشته ، فلوشیپ 7 رشته و فوق تخصص 14 رشته می باشد .
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : در سال 90 نیز با توجه به فراهم ساختن زیر ساختهای لازم در دانشکده پزشکی و اخد مجوزهای لازم ، پایه گذاری و راه اندازی دو دانشکده جدید طب سنتی و فن آوریهای نوین در حوزه طب سنتی و ایرانی و چینی و حوزه نانو تکنولوژی پزشکی ، بیوتکنولوژی پزشکی ، پزشکی مولکولی و انفورماتیک پزشکی صورت گرفت .
علمداری در خصوص دیگر موفقیت های اعضاء هیئت علمی و پزشکان دانشگاه نیز اظهار کرد : کسب تائیدیه قطعی در ارزشیابی آموزش پزشکی عمومی، کسب 27 رتبه برتر کشوری در آزمونهای بالینی پیش کارورزی در ده سال گذشته ، کسب مقامهای انفرادی و تیمی در آخرین المپیادهای کشوری دانشجویان پزشکی در دو حیطه استدلال بالینی و مدیریت نظام سلامت ، کسب 87 رتبه برتر در آزمون برد تخصصی و فوق تخصصی کشور ، پذیرفته شدن بیش از نیمی از مجلات دانشگاه در بانکهای معتبر بین المللی شامل scopus و گوگل اسکولار و ISI ، ثبت 10 اختراع به طور متوسط در سال از جمله این موفقیتها است . /س