دکتر کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میگو یکی از مواد غذایی پر ارزش است که حاوی موادی مثل ویتامین b13 ،
ویتامین D ،
پروتئین ، آهن و فسفر است.
وی افزود:
کلسترول میگو در مقایسه با گوشت و مرغ بیشتر است یعنی در هر 100 گرم میگو 100 میلی گرم کلسترول وجود دارد در حالی که در همین مقدار گوشت 80 میلی گرم و در همین مقدار مرغ 60 میلی گرم کلسترول وجود دارد.
این متخصص تصریح کرد: باید توجه داشت که کلسترول بالای میگو نگران کننده نیست و افراد می توانند به راحتی این غذا را مصرف کنند.
کیمیاگر در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ما از هفته ای یکبار بیشتر میگو نمی خوریم و در هر وعده بیشتر از 100 گرم میگو مصرف نمی کنیم بنابراین نیازی نیست که مراقب کلسترول بالای آن باشیم زیرا انسان می تواند 200 تا 250 میلی گرم کلسترول در روز مصرف کند بنابراین این مقدار در مقایسه با کلسترول میگو نگرانی ایجاد نمی کند./عط