مصرف روغن از عادات غذایی همه انسان هاست و در این میان روغن های مایع و گیاهی خواصی بهتر از روغن های حیوانی دارند.

دکتر کیمیاگر متخصص تغذیه در این خصوص به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در وهله اول باید توجه کرد که مصرف زیاد روغن به هر صورت که باشد می تواند به بدن آسیب بزند و بهتر است به اندازه مناسب مصرف شود.
 
وی گفت: روغن کانولا  که در قدیم با نام های منداب، کلم روغنی یا شلغم روغنی شناخته می شد به خاطر رساندن اسیدهای چرب امگا3 به بدن مورد توجه است مثل روغن سویا و بذر کتان که البته در ایران زیاد مصرف ندارد.
 
کیمیاگر اذعان داشت: در مقابل روغن کانولا، روغن آفتابگردان وظیفه رساندن اسید های چرب امگا6 را به بدن برعهده دارد و بیشترین مصرف را در پخت و پز دارد این در حالی است که کالری بالایی دارد.
 
این متخصص افزود: روغن کانولا به دلیل چربی غیر اشباع و امگا3 نسبت به روغن آفتابگردان در اولویت است.
 
** روغن کانولا بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد
 
کیمیاگر در این باره تصریح کرد: مصرف روغن کانولا به دلیل داشتن چربی های غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا3 باعث تنظیم فشار خون شده و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
 
وی در خاتمه خاطر نشان کرد: مصرف روغن در هر نوع بهتر است به صورت متناوب مصرف شود تا ضرر کمتری برای بدن داشته باشد./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار