شيره انگور از نظر ميزان مواد مغذي تا حدودي با انگور تازه برابري مي‌كند

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک . البته در زمان تغليظ مقداري از ويتامين‌هاي حساس به حرارت شيره تخريب مي‌شود. اين شهد لذيذ حاوي ويتامين‌هاي A،B،C و املاحي چون آهن، منيزيم، فسفر و مقداري كلسيم است.

به گفته متخصصان تغذیهدر مقایسه با انگور كالري فوق‌العاده بالايي دارد و مصرف مقدار اندك آن انرژي از دست رفته را جبران مي‌كند. اين شيره برخلاف گفته برخي توليدكنندگان، رژيمي نيست و براي افراد چاق و ديابتي منع مصرف دارد. كودكان و نوجوانان در حال رشد، افرادي كه در اثر بيماري طولاني يا عمل جراحي ضعيف شده‌اند يا كساني كه بسيار لاغرند و ضعف عمومي دارند مي‌توانند از اين شهد استفاده كنند./س

برچسب ها: شیره ، انگور ، رژیمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.